Despre „Vix Medicatrix Naturae – Puterea de vindecare a Naturii”

Așa cum primăvara renaște, așa pot renaște / se pot regenera și corpurile noastre.

IMG_1595

Aceeași forță a vieții, „Vix Medicatrix Naturae – Puterea de vindecare a Naturii”, cum o numea Hipocrate, părintele medicinei, care face Natura să renască în fiecare primăvară se află și în noi și ne ajută, dacă-i creăm condițiile necesare.

IMG_9851

Fiecare ființă umană  manifestă această putere interioară, într-un grad mai mare sau mai mic, ea fiind cea care construiește corpul fizic încă din pântecele mamei.

IMG_6112

A-i crea condițiile necesare nu înseamnă a ne ruga ei, a-i face mătănii sau a ne închina ei, pentru că ea oricum își face treaba pentru care a fost „programată”.

20200412_132810

A-i crea condițiile necesare înseamnă a avea grijă ca ea să circule liber la toate nivelurile ființei noastre, fizic, emotional, mental și spiritual (să nu rămână blocată la un anumit nivel).

IMG_6101a

Iar pentru ca ea să circule liber este nevoie ca la nivel fizic să avem grijă ce introducem în corpul nostru (aici intră și vaccinurile) – ce și cât mâncăm (mă refer la o alimentație curată și cât mai naturală), câtă mișcare facem; mental – să ne conștientizăm pilotul automat, gândurile și tiparele mentale neconstructive; psihic – cum știm să ne gestionăm eficient stările / emoțiile și dorințele care generează stres (care stres afectează corpul fizic și așa se creează cercul vicios) și spiritual conexiunea noastră cu Eul Superior, cu Sinele.

IMG_9769

 De ce astăzi oamenii nu mai țin cont de „Vix Medicatrix Naturae – Puterea de vindecare a Naturii”? Pentru că oamenii de astăzi, în goana lor după material, nu mai au timp, s-au deconectat  nu numai de Natură, ci și de adevărata lor natură, iar „Vix Medicatrix Naturae – Puterea de vindecare a Naturii” acționează în timp.

IMG_6125

Apoi, pentru oamenii moderni e mai ușor și comod să înghită repede o pastilă și apoi să continue cu același stil de viață care a dus la necesitatea de a lua acea pastilă, decât să se oprească din goană, să fie atenți la interiorul lor (fizic, emotional, mental și spiritual), să observe și să schimbe condițiile care au dus la îmbolnăvire.

IMG_9793

Însă, în acest fel, oamenii își fură singuri căciula, pentru că pastila înlătură doar efectul nu și cauza care l-a generat.

IMG_9873

Astfel, cauza va căuta o altă modalitate de manifestare, fie sub forma aceleiași boli, fie la un nivel mult mai profund. E ca și cum am tăia capul unui balaur căruia-i cresc alte două capete în loc.

IMG_9885

Mi-am dat seama că e haios să scrii despre „Vix Medicatrix Naturae – Puterea de vindecare a Naturii”, puterea noastră interioară,  atunci când majoritatea oamenilor s-au deconectat de la ea, când trăim într-o lume îngenuncheată de un virus și așteaptă un vaccin salvator din exterior, când de fapt, atunci când ești în contact cu tine, cu puterea ta (poți să-i spui și sistem imun) știi că totul depinde de tine și nimic din exterior nu te poate salva. Dar poate tocmai de aceea a „venit” acest articol!

IMG_9955a

Închei cu un citat din Școala Zeilor, cartea scrisă de Elio D’Anna, pe care l-am găsit ieri și care e în ton cu acest articol:

„˂ Umanitatea trebuie educată pe bază individuală, om cu om,  celulă cu celulă, să se deschidă unei noi viziuni…. pentru ca ea să se revolte împotriva propriului destin şi să lupte împotriva rădăcinii reale a tuturor relelor: credinţa că lumea exterioară ne poate hrăni şi că ceva din afară ne poate vindeca.˃

Aceste superstiţii se întrupează în industriile alimentare şi farmaceutice. Deoarece a uitat jocul, omul s-a transformat în ultima verigă a unui ciclu infernal de producţie. Ca într-o poveste sinistră sau un film de groază, oamenii, sub vraja care încă mai trebuie exorcizată, sunt forţaţi să-şi petreacă jumătate din vieţile lor mâncând şi cealaltă jumătate tratându-se şi luând medicamente. Sarcina supremă a omenirii este să transceandă, prin arta de a visa.”

IMG_9896

Câți oameni care îmbătrânesc frumos și nu iau pastille cu pumnul mai cunoaștem astăzi?

Cu drag,

Delia

IMG_9777

P.S. Misticii numesc această Putere, Kundalini, Puterea Atotpătrunzătoare a Iubirii sau Duhul Sfânt.

P.P.S. Tu ești în contact cu puterea ta interioară, cu „Vix Medicatrix Naturae – Puterea de vindecare a Naturii” – Kundalini – Puterea Atotpătrunzătoare a Iubirii sau Duhul Sfânt?

Lasă un comentariu