Despre portaluri, palindroame și război!

Am început să scriu acest articol în luna februarie, dar cum nu am reușit să-l termin atunci, am îmbinat și cu Luna Nouă a Peștilor de (încă, la ora târzie la care scriu) azi, 2 martie.

S-a mediatizat intens până pe 22 feburarie despre portalul din februarie (unii ziceau că e cel mai important din toți anii pentru că ne trece într-o nouă eră), despre palindromul 22.02.2022 (22.02 fiind oglindirea anului 2022, de aia se și cheamă palindrom și că 22.02.2022 care înseamnă șase de doi, adică de trei ori numărul maestru douăzeci și doi – 222222- e o frecvență numerică rară, de aia e considerat un număr divin, al îngerilor, asociat cu energia pozitivă).

Că pe 22.02.2022 s-ar încheia Portalul Vărsătorului, portal început pe 01.02.2022, odată cu Luna Plină de pe Axa Vărsător – Leu și cu intrarea Soarelui în Noul An Lunar Chinezesc al Tigrului de Apă (an care simbolizează  nu doar renașterea, ci și revigorarea, după cum am citit pe majoritatea site-urilor/canalelor media, care au preluat de la unii la alții). Că totul e atât de uau, că suntem mai aproape ca oricând de puterea divină, că Flacăra Albă (lumina care coboară pe pământ) va purifica în cele mai înalte grade toată programarea falsă, sistemele de credință, minciunile și tot ceea ce a ținut omenirea în robie.

Na, recunosc că nu mă pricep la simboluri și numerologie, dar influensării ăștia din cercurile spirituale care „au culoar deschis” cu Compania Cerului, cu ființe angelice și alte entități benefice din Înalt, amuʹ de ce-o amuțât, când după palindrom, o parte a Europei s-a trezit ca-n romanul lui Camil Petrescu, „Ultima noapte de dragoste (pe 24 febr. a fost Dragobetele, la noi), întâia noapte de război” (pe 25 febr. Rusia ataca Ucraina)?

Deci, pe bune, nu s-au săturat ăștia să dea copy-paste de la an la an și de la unii la alții (vă las un link mai jos despre „agenda settings” și „cuvinte care fac buzz”)* și să nu vină și cu altceva? Altceva gen, faptul că, Dumnezeu ne-a oferit accesul la puterea supremă de când ne-am născut, că e în noi, e darul vieții și nu treʹ să așteptăm cine știe ce evenimente speciale, spectaculoase, grozave sau grandioase, ca să-L manifestăm.  Nu ne zic influensării că nu vine nimeni din afara noastră să ne schimbe viața în bine dacă noi nu ne mobilizăm, fiecare, în interior, că noi suntem cei pe care i-am așteptat?

 Știu că fiecare dintre noi avem nevoie de eroi, fiecare vrem o schimbare (și dacă se poate fără să facem nimic!), dar noi treʹ să fim proprii noștri eroi. Nu zic că nu cred în îngeri, nu zic că lumina nu vine pe pământ (cei care măsoară rezonața Schuman, confirmă) dar, ea nu se poate manifesta decât prin oameni. Oameni care vor să-și schimbe tiparele disfuncționale după care acționează.

Cei care mai scriu și cei care mai cred în așa ceva, încă n-au ieșit din iluziile minții, n-au ieșit de sub influența vechii paradigme a Erei Peștilor (n-au integrat partea ei întunecată), bazată pe instinct și emoție, pe predarea puterii în mâna altora și așteptarea unui salvator din afara noastră (cum ne-au manipulat religiile), stând la mila celor din jur și nefăcând nimic pentru evoluția individuală, adică, nefăcând trecerea spre Era Vărsătorului când e necesar să ieșim din turmă spre a nu ne mai lăsa definiți de alții și a fi proprii noștri stăpâni.

Vărsătorul este omul viitorului, este omul orchestră, gândește singur și se administrează singur. Vărsătorul este despre asumarea vieții de adult dpdv emoțional (apa care curge din ulcior reprezintă emoțiile, iar raționalul, cortexul prefrontal, cea mai de preț bijuterie a omului, care s-a dezvoltat ultimul pe scara evoluției umane, este instrumentul cu ajutorul căruia ne putem controla rutinele emoționale. Pentru cei care nu ați auzit, căutați pe Mind Architect și veți găsi la ei pe site podcasturi atât de interesante și utile despre relația dintre cortexul prefrontal sau „Călărețul”, cum îl numesc ei și creierul emoțional, „Elefantul”. ).

Vărsătorul nu este doar despre a fi independent, este și despre grupuri și umanitate per ansamblu, despre a fi umani și a acționa în consecință, despre a vedea ce aport aducem noi în cadrul grupurilor din care facem parte și altele, găsiți pe net mai multe dacă vreți..

Unii zic că am intrat în Era Vărsătorului din anul 2000 (după Eclipsa totală de Soare din 1999), alții că am intrat doar de câțiva ani, alții că am intrat în anul 2020 când a avut loc Marea Mutație, conjuncția Jupiter – Saturn în semnul Vărsătorului. Cert e că majoritatea spun că haosul de acum e tranziția de la o eră la alta.

Mi-a plăcut ce-a scris Valeriu Pănoiu pe blogul lui, nu ca cei de care am scris mai sus, că luna februarie este luna emoțiilor dezlănțuite, că sare supapa subconștientului, atât la nivel personal, cât și la nivel colectiv și ne întâlnim cu conținutul reprimat, că puterea numărului 2 deschide cutia Pandorei, că trecutul vine peste noi cu putere și redeschide dosare care nu au fost clasate, (…) că emoțiile concediază sub pecetea lui 2 orice urmă de logică, iar rațiunea, explicațiile pertinente, dovezile nu pot convinge când manipularea și șantajul emoțional sunt ridicate la rang de artă. Valabil și acum, de altfel.

Într-un interviu, Jung (nu doar psiholog, ci și pasionat de astrologie) spunea despre faptul că putea anticipa evenimentele sociale după citirea subconștientului pacienților care-i călcau pragul cabinetului. Având în vedere faptul că gândul este energie, conform fizicii cuantice, ne mai miră faptul că cei care gândesc influențați de toată această media coruptă care răspândește panică, întăresc egregorul negativ? Câți dintre noi credem în forța minții noastre? În puterea ei de-a crea sau de-a devasta?

Din păcate, trăim într-o lume bolnavă și nu mai există echilibru în gândirea multora. Conflictul interior al fiecăruia sau războiul din noi, se vede în exterior, cred asta. Personal, îmi recunosc agresivitatea interioară pe care n-am știut încă cum s-o dozez corect. Mă surprind de multe ori uitându-mă chiorâș la alții sau împușcându-i pe ceilalți cu tirul vorbelor mele (da, și asta e agresivitate). Majoritatea oamenilor suntem copii în trupuri de adulți, adică imaturi dpdv emoțional, dacă spui ceva ce nu-i convine celuilalt, în cel mai bun caz își ia jucăriile și pleacă, în cel mai rău sare la beregată. Acționăm unii cu ceilalți (nu toți, marea majoritate) din paradigma Victimă-Agresor-Salvator, ne învârtim în cerc și dăm vina pe ceilalți.

Trăim într-o degradare morală a democrațiilor, se vede, pentru cei care au ochi să vadă. Se vede că globaliștii/progresiștii (niște tulburați psihic), acei neo (marxiști,comuniști, naziști) care au introdus noua normalitate în țările civilizate, „normalitate” care ia copiii de la părinți, fenomenul „cancel culture”, LGBT-ul,  încălcarea drepturile minorităților, dar și încălcarea drepturilor de „dragul obedienței”, atacarea marilor scriitori, corectitudinea politică, atacarea familiei, iar la noi în țară ironizarea și atacarea patriotismului numindu-l naționalism extremist, șamd, acei lideri occidentali nu doresc binele popoarelor, ci supunerea și controlul lor cu ajutorul manipulărilor mediatice, religioase, bancare, medicale/farmaceutice și militare.

Se vede că cel care primează este interesul economic, așa cum se câștigă (enorm) de pe urma industriei bolilor și-a industriei pharma, la fel se căștigă și de pe urma industriei războiului. Dacă se dorea cu adevărat bunăstarea oamenilor, se realiza de mult. Iar dacă îndrăznești să-ți exprimi o părere de bun simț, imediat ești numit dacopat, pro-rus, anti-european și anti-american .  George Orwell spunea că:

Oare susținătorii progresiști s-au întrebat cum se face că, acum când lumea era gata să ceară socoteală pentru minciuna și furturile de miliarde din pandemie, a apărut războiul ruso-ucrainean? Fix acum! Sau cum se face că toate au mers mână-n mână așa cum era planificat în planul de la Davos: boală, teroare, război, sărăcie?  Nu ai cum să nu ai îndoieli, nu ai cum să nu-ți pui întrebări și să cauți răspunsuri.

Sunt atâția oameni care ne-au avertizat și ne avertizează despre vremurile în care trăim, despre faptul că nimic din ceea ce influensării ne prezintă pe canalele media nu e ceea ce pare a fi. „Acum se dă o luptă  acerbă între cei ce se vor stăpânii lumii și restul oamenilor (pentru sărăcirea și supunerea populațiilor). Scopul real este de a împărți lumea între stăpânitori și supuși. Odată sărăcită lumea devine mult mai vulnerabilă și mai supusă. ”, ca să-l citez pe prof. dr. Leon Zăgrean într-un articol de pe „bugetul.ro”, articol scris în ianuarie 2022, mult înainte de a izbucni războiul în Ucraina.

Astăzi avem Luna Nouă în Pești, iar semnul Pești guvernează subconștientul. Așa cum scria Gheorghiță Coșer pe blogul lui, ziua de azi este o zi dintre cele mai speciale ale acestei perioade, când prin combinațiile diverse și puternice ne putem rescrie viitorul.

Ce-ar fi să luăm decizii puternice astfel încât să menținem corola de minuni a lumii, să contribuim la înmulțirea binelui, fără să distrugem nimic din ceea ce este frumos? De fiecare dintre noi depinde ce linie de potențial ne deschidem în fața noastră, prin gândurile și credințele noastre.

 Ce-ar fi dacă nu am mai face jocul celor care au înlocuit un război cu altul?

Ce-ar fi dacă am avea grijă în ce alegem să credem, ce-ar fi dacă toți oamenii ne-am dori  să modificăm această linie temporală și să ne aliniem unui alt viitor, mai bun și mai curat sufletește?

Ce-ar fi dacă am face gesturi frumoase zilnic, nu doar în anumite zile energizate de Sus?

Ce-ar fi dacă am fi conștienți de cum gândim, simțim, vorbim și facem?

Ce-ar fi și cum ar fi dacă am fi proprii noștri stăpâni?

De noi depinde, de fiecare dintre noi!

Cu drag,

Delia

*Vedeți aici cum ne manipulează presa de ani de zile: https://rarawbucovina.wordpress.com/2020/02/01/despre-agenda-settings-si-cuvinte-care-fac-buzz/

De pe „Fii în profunzime”: http://coser.ro/28-februarie-6-martie-2022/

http://valeriupanoiu.blogspot.com/2022/02/numerologie-la-puterea-2-secretele-lui.html#more

Lasă un comentariu